Kick off

Söndagen den 4 september gick höstterminens Kick off av stapeln på Lunds Jujutsu Skola, House of Samurai. Som vanligt ledd av vår mästare och stilgrundaren av Hoku Shin Ko Ryu ju justu, Soke Jan-Erik Karlsson, 10 Dan. Kick offen vänder sig till huvudinstruktörerna, instruktörer och blivande instruktörer som är anslutna till vår Honbu Dojo.

På en Kick off så går vi djupt in på detaljerna i teknikerna och vi går alltid trötta därifrån. Både i knoppen och kroppen. Men… alltid nöjda och glada!

Seiki Kai var representerade av Renshi Håkan Olsson och Peter Carlsson.

Kickoffht2016

Terminstart och ny Dojo!

Onsdagen den 24:e augusti klockan 19:00 sparkar vi igång höstterminen och inte nog med det! Vi kommer från och med då att träna i en ny fin kampsportslokal, nämligen Heleneborgshallen/Idrottshallen i Svalöv.

Heleneborgshallen har alla faciliteter man kan önska sig. Fräscha omklädningsrum, duschar, bastu etc.

Heleneborgshallen ligger på Skolgatan 16 i Svalöv.

Välkomna!
Styrelsen och instruktörerna.

Sommarläger 2016

Nu är det snart dags för årets sommarläger på Lomma Scoutgård för barnmedlemmarna  i Seiki Kai!  I år infaller det den 18:e Juni med en övernattning, avslutning den 19:e Juni.

Mer information ges ut på träningspassen.

Seiki Kais vänskapsläger den 13:e mars

Den 13:e mars mellan klockan 10:00-15:00 kommer Seiki Kais vänskapsläger att gå av stapeln. Hoppas att så många som möjligt kommer att deltaga i detta trevliga event. För endast 495 kr får ni högkvalitativ träning bland annat av vår stilgrundare Soke Jan-Erik Karlsson 10 dan. I priset ingår lunch och många goda skratt på mattan!

Välkomna!affischvanskap 2016-page001 (Large)