Höstläger på House of Samurai

 

 

seiki-kai

Seiki Kais representanter på läger. Nils Tärnklint, Renshi Håkan Olsson, Ammy Andersson, Jörgen Näss och Magnus (Mange) Andersson.seiki-kai

Uppställning lördag.seikikai

Glada nygraderade elever. Nils Tärnklint 7 kyu HKR, Jörgen Näss 9 kyu HKR, Ammy Andersson 8 kyy HKR, Mange Andersson 9 kyu Iaido. Längst till höger är Sensei Saeed San, en sann mästare i Aikido och Aikijutsu. Idag blev Saeed graderad till Shodan i Aikijutsu. Sensei Saeed bär redan Sandan i Aikido.. Det vita fältet längst uppe på bilden visar Sensei Mangus Lindgrens finger. Magnus blev graderad till 5 dan HKR idag. Stort grattis till er alla.seikikai2

Vänskap.

Kick off

Söndagen den 4 september gick höstterminens Kick off av stapeln på Lunds Jujutsu Skola, House of Samurai. Som vanligt ledd av vår mästare och stilgrundaren av Hoku Shin Ko Ryu ju justu, Soke Jan-Erik Karlsson, 10 Dan. Kick offen vänder sig till huvudinstruktörerna, instruktörer och blivande instruktörer som är anslutna till vår Honbu Dojo.

På en Kick off så går vi djupt in på detaljerna i teknikerna och vi går alltid trötta därifrån. Både i knoppen och kroppen. Men… alltid nöjda och glada!

Seiki Kai var representerade av Renshi Håkan Olsson och Peter Carlsson.

Kickoffht2016

Terminstart och ny Dojo!

Onsdagen den 24:e augusti klockan 19:00 sparkar vi igång höstterminen och inte nog med det! Vi kommer från och med då att träna i en ny fin kampsportslokal, nämligen Heleneborgshallen/Idrottshallen i Svalöv.

Heleneborgshallen har alla faciliteter man kan önska sig. Fräscha omklädningsrum, duschar, bastu etc.

Heleneborgshallen ligger på Skolgatan 16 i Svalöv.

Välkomna!
Styrelsen och instruktörerna.

Sommarläger 2016

Nu är det snart dags för årets sommarläger på Lomma Scoutgård för barnmedlemmarna  i Seiki Kai!  I år infaller det den 18:e Juni med en övernattning, avslutning den 19:e Juni.

Mer information ges ut på träningspassen.